Lancering iPhone 7

We zaten er al een lange tijd op te wachten, maar afgelopen week heeft Apple de nieuwste iPhone 7 gelanceerd. Het toestel is er flink op vooruit gegaan en in dit artikel willen wij de verschillende met de iPhone 6s bespreken. Lees verder wanneer je er over na zit te denken om een iPhone 7 aan te schaffen.

De verschillen met de iPhone 6s

De grootste verschillen met de iPhone 6s is dat het een groter scherm heeft een daarnaast gebruik maakt van een dual-camera systeem. Het lijkt erop dat de kwaliteit van de camera (front en back) flink verbeterd zijn. Daarnaast zijn er nog een aantal verschillen in hardware. Zo heeft de Iphone 7 met 3 GB een hoger werkgeheugen ten opzichte van de iPhone 6 (2 GB werkgeheugen). Voordat je een iPhone 7 gaat aanschaffen kan het verstandig zijn om reviews op het internet te lezen. Persoonlijk wacht ik ook altijd met het kopen van de nieuwste iPhone. Pas nadat de iPhone een paar weken in de verkoop is (en de reacties zijn positief) koop ik er eentje.

Waar een iPhone 7 kopen?

Ten eerste is het mogelijk om een iPhone 7 op het internet te kopen. Het voordeel hiervan is dat je alle iphone 7 abonnementen met elkaar kunt vergelijken en uiteindelijk de beste deal kunt afsluiten. De prijzen liggen op het internet vaak een stukje lager dan in de winkel. Het voordeel van een iPhone kopen in de winkel is dat je persoonlijk advies krijgt en vaak een hogere service kunt verwachten. Meer weten over welke iphone 7 abonnementen er beschikbaar zijn? Bezoek iphone 7 abonnement en ontdek welk abonnement het beste bij jou past.