De leukste browser spelletjes van 2021

Veel mensen vinden het leuk om spelletjes in hun browser te spelen. Hiervoor hoef je namelijk niks te downloaden en kun je deze zonder problemen gewoon spelen. Er zijn dan ook veel mensen die er voor kiezen om dit te doen. Hier zijn een aantal leuke spelletjes die je in je browser kunt spelen.

Wings.io

Wing.io is een erg leuk spelletje die je tegen anderen online kunt spelen. Hierbij ben je een straaljager en is het de bedoeling om met een aantal powerups andere straaljagers neer te schieten en zo punten te verzamelen. Hierbij is het erg leuk om zo hoog mogelijk op de leaderboard te komen. Dit kun je doen door zo veel mogelijk punten te verzamelen.

Geoguessr

Geoguessr is ook een erg leuk spelletje die je kunt spelen in een browser. Bij Geoguessr is het de bedoeling om te raden door middel van Google Maps waar je bent in de wereld. Dit kan eigenlijk overal wel zijn in de wereld. Er zijn ook verschillende opties die je kunt kiezen in Geoguessr. Je kunt dit namelijk in je eentje spelen, maar er is ook een optie om dit in een Battle Royale vorm te spelen. Hierbij speel je tegen een aantal andere mensen en is het de bedoeling dat je als de laatste persoon over blijft.

Spelunky

Spelunky is ook een erg leuk spel die je kunt spelen in je browser. Dit is een spelletje waarbij het de bedoeling is om alle grotten onder de grond te ontdekken. In de tussentijd dat je dit doet kun je ook een aantal schatten krijgen. Deze zul je dan ook in overvloed overal vinden in de grotten.

Slither.io

Slither.io is ook een erg populair spelletje om te spelen. Hierbij ben je een slang die door het eten van bubbeltjes steeds groter wordt. Dit speel je online met andere mensen. Hierbij is het de bedoeling om niet tegen iemand anders aan te botsen. Dan verander je namelijk in bolletjes en kan de ander groot worden. Het is de bedoeling om zelf zo groot mogelijk te worden.

Speel de spellen op iogames.nl.